30. august 2010

Så sidder jeg her igen, plantet foran den støvede skærm, igang med lektier eller et kig på de nyeste indlæg, på blog's. Her sidder jeg jo snart så tit. For tit. Men hvad skal man gøre? Alt hvad jeg laver foregår jo næsten på computer nu til dags. Tidligere var jeg ude at løbe med to dejlige tøser, det er nok ved at blive en slags rutine, at vi løber sammen hver mandag, hyggeligt:) Men lektierne kalder... Igen... Au Revoir :)

28. august 2010

Peace !!

Peacehalskæder fra Kosmos til 60kr. stk kan købes på Trendsales
Har lige fundet de smukkeste halskæder på Trendsales som i bare skal tjekke ud. De koster 60kr. stk. og danner et peace tegn. Jeg må bare eje en. I kan købe dem her i de fem forskellige farver på billedet. Så det er bare med at slå til med det samme. De er lavet af Maja fra Kosmos, en af mine dejligste veninder, så derfor kommer jeg selvfølgelig med lidt reklame her fra... Knus :)

Nye ting til efteråret :)


Hushjælp søge af Sophie Kinsella 80kr. - Striktrøje fra Noa Noa 600kr.
Tidligere idag var jeg lige et smut inde i byen hvor jeg fandt disse to ting. Bogen: Hushjælp søges, som jeg fik for kun 80kr. samt en dejlig, blød striktrøje fra Noa Noa! overraskende nok, da jeg normalt ikke har noget der fra. Men jeg var bare helt vild med den, så den måtte bare hurtigst muligt havne i en pose, og transporteres hjem til min garderobe :) og der hænger den så nu og ser så blød ud. Senere skal jeg spise dejlig laks med familien, og ellers bare nyde at jeg igen i morgen kan sove længe. Håber i nyder jeres lørdag :)

27. august 2010

25. august 2010

Dress like Rosie Huntington Witheley



Okay, dagen idag har været meget rolig med lektier og den slags. Så her får i en smule inspiration, hvis i som jeg er vilde med Rosie Huntington Witheleys stil. Og så er hun jo også meget smuk... Håber i har haft en vidunderlig dag :)

23. august 2010

....

Lige nu kan jeg kun hører blæsten... det er så mærkeligt, hvordan verden og især vejret forandre sig så hurtigt. Det er som om alting biver vendt på hovedet, når det blæser som nu, måske er det bare mig, eller kommer man ikke bare virkelig i eferårshumør en våd, kold aften som denne? Nyd det... :)

21. august 2010

Travl Fredag




T-shirt-ting fra Cos til 500 kr.
Så gik endnu en lang skoleuge... gab, jeg er ved at dø. Det virker som om efterårsferien er alt for langt væk. Men efter skole tog jeg så med min mormor ind til blomsterfestivalen i Odense. Det var faktisk ret så flot, de havde kinesisk tema i år, og jeg vil sige jeg blev positivt overrasket. Ned af hele Gågaden hang der nemlig kinesiske, røde lamper og blomster og på XXX var der lavet blomsterdrager... sejt:) Da jeg så kom hjem fandt jeg så min lille hund med bandage om poten, og stor tragt på hovedt. Hun har skåret sig i poten og skal fra nu af se dum ud i en hel uge, stakkels hende. Sidst men ikke mindst så havde jeg min "nye" t-shirt ting på fra Cos. Købte den i Berlin, men fik hvist aldrig vist jer den, så her kommer den. Knus... :)

P.s. Var forresten også i Ikea om aftenen med min mor, så jeg havde en meget travl men dejlig dag...

18. august 2010

......


Ja, nu har jeg altså lyst til at poste en meget dejlig og sød melodi her på bloggen. Den stammer fra en af mine helt klart yndlingsfilm Pride and Prejudice med Keira Knightly, og jeg ville lige dele den med jer. Så luk øjnene og drøm jer langt væk til drømmeland... :)

p.s. Hvis i endnu ikke har set den, kan den helt klart anbefales :)

17. august 2010

Jackets

Ja, noget er imod mig, udsigten til den smukke kappe fra Weekday er ikke i syne, desværre. Derfor får i lige et bud på nogle andre ret så flotte jakker...

Jakker fra venstre:
Cheap monday ? kr.
Chloé $ 3,580

Topshop $ 110

Weekday ? kr.

16. august 2010

Fashionista :) Autumn

Ja, jeg har desværre ikke så mange gode nyheder idag. Derfor må i altså nøjes med denne opfordring. Hvis i mangler inspiration til jeres efterårs wardrobe kan det stærkt anbefales at læse det helt nye Fashionista, som rummer en masse efterårsinspiration, uhhh. Så frem med computeren, teen og tæppet og nyd det. God fornøjelse og Glæderligt efterår :)

15. august 2010

Ups ;)


Ja... ups, så gik der lige alt for lang tid mellem indlægene, sorry:) Håber i har haft det godt. De sidste par dage har jeg været ret smadret efter skolestart, men jeg er ved at være ovenpå igen. Igår var Maja og jeg til kobberbryllup. Hurra... Emma´s forældre holdt fest, og vi skulle servere, og sørge for at alt gik fint. Konklusion = Har aldrig prøvet noget så hårdt tror jeg, tilsidst var vi helt flade, men orkede da at danse vildt på dansegulvet og spise en masse kage, hvor kom al den energi dog fra?? Tilsidst slappede vi af under stjernernes lys, og faldt efter en lang men dejlig dag i søvn kl. 3. Har ingen billede, så i får istedt en sød kat, som ikke rigtig har noget at gøre med noget. Men alligevel... :)

11. august 2010

Weekday

Måske skulle jeg anskaffe mig en kappe som denne, fra weekday :) I sort? Hvem ved, snart skal man jo til at anskaffe sig den slags ting, igen :)

Første skoledag


Så gik endnu en ferie, kun minderne er tilbage samt følelsen af at mangle noget. Hvorfor hader jeg at sige farvel til ting? Det er noget af det værste jeg ved! Men så kom første skoledag med 9.a. Eksamner, prøver og hvad der ellers hører med til 9. klasse er foran os, åh gud, hvilken katastrofe. Ryster bare ved tanken! Men dagligdagen har allerede indhentet mig, og jeg føler allerede at ferien er år bag mig. Dagen har budt på mange, mange nye bøger, gensyn, hygge, veninder og regnvejr. Men se positivt på det, efterårsferien nærmer sig, langsomt... men alligevel. Håber i nød jeres første-skoledag, eller hvad i ellers har lavet. Her får i et billede, som kan opmuntre mig, og måske jer, efter dagens oplevelser.

9. august 2010

Sommergaver

Jeg fik desværre ikke at lave et indlæg igår, da jeg havde besøg af mine længe savnede veninder Emma og Maja!! Vi gav hinanden sommergaver - som hvert år - og sjovt nok havde vi alle valgt at give ringe, men man kan aldrig få for mange ringe, vel:) Idag nyder jeg min næstsidste feriedag med mine søskende, hyggeligt. Vi slapper bare af, og frygter den meget snart kommende dag, hvor skolen igen begynder. Håber i nyder dagen, også selvom i måske er begyndt i skole :) Her får i billeder af de smukke gaver...

6. august 2010

Mary gravid igen :)

Hov, glemte helt at skrive om den nyeste nyhed, i hvert fald her hjemme. I ved det måske allerede, men her får i den så lige igen. Mary er gravid, og venter tvillinger!! Ret sejt. Tillykke, så er der jo ikke andet tilbage end at vente heeeelt til Januar på flere prinser og prinsesser... :D

Nu med fjer :)


På turen til Berlin var der jo som sagt en masse butikker.... Uh. Så jeg fik købt et par ting. I får lige en af tingene at se her, resten kommer senere. Den sidste dag der nede, købte jeg disse påfugle leggins fra nümph. De koster vist nok 250 danske kr. Billedet er ikke alt for godt, men i virkeligheden er de faktisk ret så flotte. Knus... :)

5. august 2010

I Like - Autumn

Ja, disse ting måtte meget gerne tilhører mig, alle sammen. Lad os krydse fingre for at de kommer til det :)

Afskedsfest...



Hårbånd fra Pico - og halskæden er hjemmelavet
Ja, så gik en lang men meget dejlig dag... Kunne ikke nå at skrive igår, så derfor kommer indlæget altså først nu :) Igår startede jeg nemlig dagen ud med at være sammen med en meget savnet, bedsteveninde. Vi tog ind til byen for at købe en lille gave, til en anden veninde som holdt afskedsfest om aftenen, hyggeligt. Hjemme igen lavede jeg en sej peace halskæde af ting vi købte i byen, og den blev faktisk ret sej syntes jeg selv :) Så tog vi til fest!! Spiste god mad. Snakkede. Grinede. Så film. Og spiste selvfølgelig en masse slik og kager, ikke også Maja!! Nå men det var i hvert fald en vidunderlig dag. Desværre skal to af de dejlige veninder på Efterskole. Hulk hulk, kommer til at savne jer... :( Her får i et billede af min smukke peace halskæde, og det hårbånd jeg havde på til festen, for sjov. Håber i også nød igår... :)

3. august 2010

I LOVE Berlin

Så kom jeg tilbage fra endnu en vidunderlig ferie, denne gang fra Berlin... Tak for det dejlige familie, det var helt fantastisk. Faktisk en bedre tur end sidste gang jeg var i Berlin. Vi kendte ligesom byen bedre, så det var meget mindre forvirende denne gang! Vejret var fantastisk, jeg havde efter vejrudsigtens forudsigelser ventet en regnfuld tur i selvskab med kulde, men niks, i stedet stod den på sol og varme, heldigvis. Her får i billederne fra turen måske finder i dem ikke så spændene, men jeg kunne ikke lade hver med at poste dem... :) P.s. Layoutet er rigtig mærkeligt i know, men kan altså ikke finde ud af at ændre det, så håber i kan leve med det :)

1. Billede er udsigten fra vores meget dejlige hotelværelse
2. Billede er rigsdagsbygningen samt kors som skal minde folk om de tyskere der døde under flygtforsøg over muren
3. Billede er Brandenburgertor, nok et af Berlins mest kendte bygningsværker
4-7. Billede er Rigsdagsbygningen
inde fra, helt klart ventetiden værd at se den smukke bygning
8. Billede er en mindeplads for alle de dræbte jøder
9. Billede er et stykke af muren
10. Billede er Europas største badeland hvor vi var, efter min lillebrors ønske. Kæmpe stort...
11. Billede er en smuk regnbue som vi så på vej hjem i bilen