29. september 2010

Perfect present :)

Ja... jeg glemte hvist helt at fortælle jer hvad jeg fik i gave den anden dag. Det var en kæmpe
overraskelse og en vidunderlig gave. Jeg fik Fifi Lapins bog:

What Shall I Wear Today
Style secrets of a Furry Fashionista

Uh... jeg er ikke begyndt endnu men jeg kan næsten ikke vente. Jeg er så glad for den!! Oven i fik jeg også en lang, sort kjole fra H&M som jeg stadig tænker lidt over om jeg skal beholde! Men den var lidt vanskelig at tage billeder af, så det må i undvære. ;D

27. september 2010











Stilhed, stilhed, stilhed. Der er alt for meget stilhed på bloggen for tiden, sorry... Min dårlige undskyldning er denne gang: travlhed samt den endnu dårligere undskyldning at jeg ventede på nogle billeder... Ja, i fredags holdt min veninde Emma og jeg nemlig forsinket fødselsdag for vores anden veninde Maja, super vidunderlig dag. Vi spiste sushi på Insu, og så bagefter film og overnattede hjemme hos mig. Og ja jeg har lånt disse skønne og vidunderlige billeder af den dejlige Emma, med det dejlige kamera, så tak til hende<3>

P.s. Smagte sushi for første gang i mit liv og ummmm...det smagte godt nok skønt :)

23. september 2010

...

Undskyld stilheden her inde på bloggen. Har haft rimelig travlt, og så glemte jeg mit strømstik på skolen, og selvfølgelig gik min computer helt død med det samme. Men nu er jeg tilbage igen. I morgen skal jeg holde fødselsdag med min dejlige veninde Emma. Vi har inviteret Maja og vi skal spise Sushi!! Glæder mig... :) Om lidt kører jeg til volley, og så vil jeg glæde mig lidt mere til i morgen...

19. september 2010

Hjemmelavede æsker







Mine nye hjemmelavede æsker... Papiret kostede desværre 30kr. pr. rulle, eller hvad man nu siger, men ellers har de været ret billige :) Og så var det endda nemt (heldigvis), da jeg normalt altid ødelægger et eller andet når jeg er kreativ ;D

...


Ja, jeg ved godt det er et ret grimt billede, men jeg måtte altså alligevel lige vise jer mine fine krøller. + At jeg endnu engang har min dejlige yndlings striktrøje fra Noa Noa på.... Håber i har haft en dejlig søndag. For en halv times tid siden havde vi besøg af min mors kusine, hendes mor, kæreste og søn. Og gud, hvor var han bare nuttet... Sådan en lille 1 1/2 årig dreng med brune øjne... jeg havde næsten glemt hvor søde sådan nogle små børn er...

18. september 2010

... SATURDAY

Shine Mister fra Label.m. til 160kr. (Kan købes hos de fleste frisøre)
Idag har jeg så været ved frisøren, endelig, mit hår havde godt nok brug for det. Det er ikke noget man sådan lige kan se, så jeg dropper billeder fra før - og efter :) Jeg købte dog denne spray for at få mere glansfuldt hår. Skal nok fortælle jer om den god og sådan, når jeg engang har prøvet den :) Det eneste andeledes ved mit hår lige pt. er nok at det krøller ekstremt meget. Men det gør det tit efter et frisør besøg. Ellers har jeg ikke lavet så meget andet idag, håber i nyder weekenden med blæsende vejr og det hele.

17. september 2010

Things...

Ring fra H&M - Handsker fra Asos - Trøje fra Topshop
Ting der gerne måtte havne hjemme ved mig... Især den smukke ring.

FRIDAY


Yeah, det blev endnu engang weekend :) Idag har jeg været sammen med min skønne veninde Emma, og derefter lavede jeg dejlig mad til min familie. Jeg lavede Fetagratinerede rejer med salat og kartofler. Jeg fik desværre ingen billeder, men det var meget lækkert. Opskriften fik jeg også af Emma... Nu sidder jeg og slapper lidt af i stuen, og så vil jeg da lige vise jer et billede af min helt nye poncho fra H&M. Min mor havde den med hjem til mig igår, da jeg længe har ønsket mig en. Men det var meget vanskeligt at tage et billede af den, så her får i den version fra H&M... :)

15. september 2010

Efterårsregn




































Nu kan man virkelig mærke at efteråret er kommet. Det regner jo uafbrudt, og hver gang man kigger ud af vinduet, så står det ned. Ikke fordi jeg har noget imod regnvejr, jeg elsker faktisk når det regner, det er så hyggeligt. Men det er bare mega irriterende når man hele tiden skal cykle, og blive våd gang på gang. Idag har jeg også været ude at løbe i regnvejr med mine to dejlige veninder, det var ret så hyggeligt, også selv om det regnede. Håber i nyder det regnfulde efterår... :)

13. september 2010

Dagens outfit

Det meste af mit tøj idag var faktisk fra H&M... Og ikke noget jeg lige har købt, så jeg kan faktisk ikke huske hvad det har kostet ? :) Men skoene er Convers, og tørklæde fra Just Female (tror jeg nok, mærket er faldet af :))
Ja, jeg låner altså lige min dejlige veninde Maja's billede af mig... Så får i lige et dagens billede, som jo ellers ikke sker så ofte. Jeg så så ensom ud, helt alene, så nu bliver det to billeder, og på hovedet :) Det er taget henne i vores klasseværelse tidligere idag. Ellers har jeg brugt eftermiddagen på min engelskstil, som absolut ikke er noget at råbe hurra for. Så jeg sider nu og hører musik, og overvejer om jeg skal skrive lidt videre?? Ha' en fortsat dejlig mandag aften :)

11. september 2010

10. september 2010

Pretty cool...



Så gik endnu en dag, og det blev endelig weekend igen :) Vi er begyndt på et stort projekt i skolen om Etik, så jeg har haft mange ting at tænke på. Projekt, power point, brochure, slogan, logo og jeg ved ikke hvad. Håber min gruppe klarer det godt når vi skal til messe med vores emne: Spiseforstyrrelser på onsdag :) Her kommer lige lidt billeder... Nyd weekenden :)

8. september 2010

LOVE...


essie northfolk Pictures, Images and Photos

...

Så er jeg tilbage igen, efter en super dejlig tur til Korinth! Jeg har ikke lige så meget andet at sige... Håber i har haft en dejlig dag!

5. september 2010

Landbrugsskole imorgen :) Jubii

Sødt chokolade billede (ikke mig der har taget det :))

Så er jeg gået igang med at pakke... Til hvad tænker i? Og jeg siger... Til Landbrugsskole jubii!! Glæder mig rigtig meget til to dejlige dage med klassen + parallelklassen på landet. Håber det bliver en kanon god tur. Der går nok to dage inden jeg igen kan komme med et nyt indlæg, men det går jo nok. Jeg har lige besluttet at jeg ikke gider tage dynen med, så det ender med sovepose. Jeg overlever nok, det er jo kun en enkelt nat. Håber i alle har haft en dejlige weekend, jeg vil skynde mig at få pakket færdig, det er nemlig ret svært at vælge tøj til den slags ture! :)

4. september 2010

Lørdags Travlt :)

Okay så gik der lige et par dage... desværre, men jeg syntes jeg har haft så travlt med alt muligt, og samtidig været meget træt. Derfor har jeg først nu overskud til at lave et lille indlæg ;) Håber i nyder weekenden! Det gør jeg :)


Startede dagen ud med at læse i min skolebog: En - To - Tre - NU! Som jeg er blevet meget grebet af, den er virkelig god og samtidig sørgelig. Skrevet af Jesper Wung-Sung. Kan helt klart anbefales .... Kl. 10.30 cyklede jeg med min mor ind til Kongens Have for at deltage i det så kaldte Ecco Walkathon! Det var faktisk en rigtig hyggelig tur sammen med min kusine, faster, farmor og mor. En rigtig familie tur :) Jeg fik bl.a. Tasken fra billedet, en drikkedunk og et armbånd. Uh... Jeg vil helt klart med næste år hvis det kan lade sig gøre. Og så støtter man jo også en god sag :)




Kom hjem kl. 13.00. Derefter bagte jeg Hinbærsnitter sammen med min kære lillebror :) Og selvom de måske ikke blev så flotte, så smagte de himmelsk. (I kan få opskriften senere så mit indlæg ikke bliver aaaaalt for langt.) Mens kagerne var i ovnen støvsugede jeg, bagefter klemte jeg min hånd i en skuffe, og nu sidder jeg så her. Udkørt. Og en smule træt... men det har været en dejlig dag.


P.s. Glemte helt at fortælle at min kusine sov hos os i går aftes. Vi dryppede stearinlys på mit værelse, og det var Super Duper hyggeligt :) Jeg elsker virkelig stearinlys, det er noget af det hyggeligste i verden ... ;)

1. september 2010

Dagens aktiviteter




Her får i så lige et par billeder fra dagens aktiviteter... Jeg har som i kan se fået malet en del, "Levende muffins" og ugler, haha!! Jeg har drukket Kusmi Tea, dejligt og varmt. Og så skal det også lige siges, at jeg har lavet lektier, i hvert fald en lille smule hi :) Ha' en dejlig aften... Nu nærmer weekenden sig jo igen, og jeg glæder mig allerede!!