27. december 2010

Stadig jul...

Blev forelsket i denne helt vidunderlige fotoserie med smukke Amber Gray. Og så får den mig straks i forårs humør. 
Så forsvandt juleaften meget hurtigt igen. Men man må jo ikke glemme, at julen slet ikke er slut endnu. Jeg bruger i hvert fald en masse tid på julehygge, god mad og tid til mine nye, dejlige gaver :) Jeg håber i alle havde en lige så dejlig aften som jeg med snevejr! Overvejer at vise jer mine nye julegaver, men der kan nok godt gå et par dage, da jeg lige nu har travlt med at nyde julen. 
- Glædelig jul.... :D 

24. december 2010

24. December

Merry Christmas!! Her får i lige en hurtig, meget dejlig julehilsen fra mig. Det er slet ikke til at fatte, at det allerede er juleaften i dag!! De sidste par dage har jeg brugt på at gøre alting klar til i aften, så det er bare gået SÅ stærkt. Nu sidder jeg så og kigger ud på et tykt lag hvidt sne, den hvideste jul jeg overhovedet kan huske. Hvor er det dejligt. :)

Jeg ønsker jer alle verdens bedste jul, håber den bliver helt vidunderlig.
Anna

21. december 2010

21. December

Billedet er inspireret af smukke Majas ønskeliste (håber det er okay smukke?) 
Yes... Tre dage til jul og endelig kan jeg vise jer de få af mine ønsker, jeg rent faktisk kan huske. Har smidt ønskelisten væk, så det bliver en stor overraskelse når jeg pakker gaver op d. 24. Og her får i den altså endnu en gang, jeg har JULEFERIE Hurra... Glædelig "korteste dag på hele året" :D 

20. december 2010

20. December

I dag har den stået på rengøring af mit værelse, der nu i et godt, langt stykke tid, bare har stået og samlet støv. Endelig kan jeg holde ud at opholde mig herinde igen : ) I morgen er det så den officielle sidste skoledag, vi skal i kirke, spille pakkeleg og spise mogenmad i klassen, hyggeligt. Bagefter skal der laves konfekt, mums... sammen med familien, så jeg vil ikke klage. 

Merry Christmas...  

17. december 2010

17. December

Så kan man vidst næsten sige at jeg har fået juleferie, jubii... Eftersom jeg ikke skal i skole på mandag, og kun et kort besøg i kriken på tirsdag, står den på julehygge og forberedelser til den dejlige juleaften :) Ved godt det er lidt, okay lang tid siden jeg sidst har blogget, men jeg har som sagt haft meget andet at se til. Lørdag + Søndag: Volley stævne - Mandag: Købe gaver, volley - Tirsdag: Sælge til- og fra- kort - Onsdag: Bage småkager :) - Torsdag: Sælge flere til- og fra- kort, volley - Fredag: Lektier... Så ja, jeg har haft en smule travlt.

- Glædelig jule og godt snevejr :-)

7. december 2010

7. December



Julekugler der kunne købes i Mageløs, desværre havde de dem kun sidste år men de er nu stadig meget smukke

Virkelig undskyld, undskyld, undskyld fordi jeg ikke blogger særlig tit til jer trofaste læsere. Det er bare ret trist, men min december flyver forbi mig uden jeg kan nå at følge med! De næste par uger har jeg også rygende travlt med lektier, gaver, flere lektier, træning, endnu flere lektier, skole i fritiden!! What!!, flere lektier, mere træning, juletingel-tangel, gæster, lektier, stævner og sådan bliver det bare ved! Jeg når knap nok at følge med i årets julekalendre og alt det hyggelige man kan se. Puha...

Det er altså derfor bloggen ikke bliver prioriteret så højt for tiden, undskyld :( Håber på at julestressen snart vil dampe lidt af.

4. december 2010

4. December

Dagens køb:
I dag investerede jeg i det nyeste Elle magazine. Normalt køber jeg det ikke, men eftersom Caroline fra danmarsk næste topmodel var med, følte jeg mig forpligtet til at købe det, fordi jeg nu har ventet lige siden konkurrencen sluttede for et par uger siden.

Hvad mere er der at sige, jeg nyder julen og har heldigvis fået overstået tyskstilen til Mandag, yes!! Om lidt kommer der gæster for at fejre min lillebro, hurra, hurra, så det skal nok blive en dejlig aften.

Knus Anna :)

2. december 2010

2. December


Den anden dag kom jeg ved en tilfældighed i tanke om en af mine gamle yndlings sangerinder. Katie Melua som stadig idag er blandt mine favoritter. Hun skriver enormt gode sange, og så har hun en vidunderlig stemme. Jeg ved godt at det ikke ligefrem er julemusik, men jeg syntes alligevel i skal give det en chance. Happy 2. December ;)

1. december 2010

1. December


Frida Gustavsson




Julen er hjerternes fest. Højtiden over dem alle, lyset i mørket vil jeg mene. Vinterens kolde hænder har lukket sig omkring os, og vi føler os mere efterladte, ulykkelige og deprimeret end nogensinde før. Sammen med sommerens varme og lyse nætter forsvandt nemlig glæden, optimismen og det gode humør. Sommetider overmander kulden og mørket os, og vi kryber sammen helt ind i os selv. Vi føler os meget ensomme og forladte når natten falder på, og de sidste svage solstråler vender sig mod varmere lande. Vi har intet andet end sommerens glade og sorgløse minder at varme os på, vi ser tilbage på dengang, det ikke var så smertefuldt at stå op i de tidlige morgentimer. Pludselig midt i mørket og al elendigheden kommer julen. Vi fyldes endnu engang med forventningens glæde, lysene tændes og mørket forsvinder til fordel for kærlighed, glæde og latter. Vi ser på hinanden i skæret fra tusinder stearinlys og smiler, smiler over verdens fortryllende og magiske øjeblikke. Smiler over julen :D