4. oktober 2010

Problematisk neglelak...

Ja igår fik jeg endelig taget mig sammen og lagt nyt neglelak. Det blevdenne lak fra H&M der nu pynter så fint på mine fingre. Jeg syntes faktisk den er ret sej, men om den helt er besværet værd, det ved jeg nu ikke. Den er ret nem at ligge på, men så var der ellers også mange problemer. Først og fremmest var den tusind år om at tøre, og da der så var gået meeeeeget lang tid, så tværede jeg 3 af neglene ud (pis). Så kom der nyt lag på, og jeg ventede igen, denne gang endnu længere tid... Så satte jeg mig ind i stuen, og endte med at tvære glimmerlak ud over min mors hvide stol og mine bukser, og så følte jeg mig godt sur. Så fjernede jeg det ødelagte lak og prøvede at rede min bukser med neglelakfjerner (som faktisk virkede). Tilsidst endte jeg med 10 let ødelagte negle, dog i en meget dejlig farve. Så måske er den ikke besværet værd.

P.s. Undskyld det lange og knap så spændene indlæg, men nu ved i da det :D

2 kommentarer:

  1. Sikke noget pølse, med den neglelak! Jeg kender det alt for godt, jeg kalder mine ulykke-neglelakkerne. ;-) Det er ikke sådan du har et billede dine negle efter besværet sødeste Anna? Jeg overvejer nemlig lige selv en glimmer-agtig neglelak.
    Kram <3

    SvarSlet
  2. hehe... ja, det sker aaaalt for tit, hihi så ulykkeneglelakkerne passer nok ret godt. Jo, det tror jeg nok jeg har. Jeg skal nok love at poste det hvis jeg har et smukke Ane.. :D Knus....

    SvarSlet