8. januar 2011

Utilgiveligt fravær

En dejlig drøm... sådan vil jeg gerne se ud i morgen.
Nu er der gået sådan cirka 2 uger siden sidste indlæg. Jeg har ikke en undskyldning for stilheden, jeg har bare følt mig uinspireret... længe. Den der følelse af at det skal være en pligt at blogge forfølger mig desværre. Jeg nyder det ikke på samme måde som den første gang. Det var alt sammen så nyt og spændende dengang. Nu hænger det som en tung, sort sky over mit lille hovede. Samtidig føler jeg mig forpligtet til at skrive pga. jer, mine trofaste læsere. Jeg har haft skyldfølelse siden sidst, meget skyldfølelse. Jeg er ked af det... : ( Måske er jeg bare ikke en ægte blogger inderst inde? Hvem ved... Jeg vil meget gerne vende tilbage til BLOGVERDEN igen, meget snart. Måske vil der være lidt langt i mellem mine indlæg i fremtiden, måske har jeg allerede fået lysten tilbage og er klar igen, det håber jeg på. 

Forresten ønsker jeg jer alle et godt, og dog forsinket nytår. Håber i kom godt ind i det nye år, UDEN øjenskader og ulykker. 

P.S. Om blot en månede har jeg fødselsdag. Ahrrr... jeg har ingen ide om hvad jeg skal ønske mig! Hvis i nu har en masse dejlige forslag og farverige ideer, så er i mere end velkomne til at give jeres mening til kende. Det ville gøre en udbrændt blogger som mig glad :) Håber i snart hører fra mig igen. 
Knus Anna :)   

3 kommentarer:

 1. Jeg kender alt for godt det med, ikke at føle sig inspireret. Men skønne Anna, jeg er HELT sikker på, at du inderst inde er en "ægte"-blogger, for du gør det jo godt!
  Held og lykke med inspirationen.
  Vi ses i morgen <3
  www.ane-svane.dk

  SvarSlet
 2. Hey smukkeste Anna
  Jeg ønsker ligesom Ane også dig held og lykke med inspirationen... Jeg har en idé til hvad du kunne ønske dig i fødselsdagsgave: bogen "Medina-tæt på" læs Katrines beskrivelsen af bogen her: http://www.katrinekrojby.dk/?p=2806 det fik i hvertfald mig til at falde for den... og hey selvfølgelig ligger der en tanke bag - jeg kan låne den af dig hvis du får den wii tihi hi;)
  Vi ses i morgen. Kyskys fra din Maja som altid<3
  // kosmosm.blogspot.com

  SvarSlet
 3. tusind tak dejlige piger. :)

  Tak skønne Ane, så må vi bare håbe jeg kan finde den frem ligesom dig hi, og tusind tak for de fine ord <3

  Maja: Den vil jeg straks kigge på smukke Maja, så kan vi jo diskutere i morgen om jeg tror den er noget for mig hi.

  Glæder mig til at se jer i morgen, begge to.<3 Knus...

  SvarSlet